BHB - Nyugdíjbiztosítás Kérjen Ingyenes Konzultációt

A jövőd a Te kezedben van! 

Megtakarításos életbiztosítás Nyugdíj céllal. 

Szegényen, éhezve, állami nyugdíjon tengődve vagy boldogan akarsz élni?

A mai fiatal és középkorú dolgozók rosszabb, lényegesen rosszabb feltételekkel mehetnek majd nyugdíjba, mint a most nyugdíjba vonulók. Ezt csak öngondoskodással tudod elkerülni, aminek az egyik legjobb megoldása a nyugdíjbiztosítás.

Hosszú lenne kifejteni, de a várható életkor növekedése, a kevés gyerek születése, a munkaerő kivándorlása mind abba az irányba mutat, hogy egyre kevesebb aktív dolgozó fog eltartani egyre több nyugdíjast ezért a megélhetéshez elengedhetetlen a nyugdíj előtakarékosság.

20% vissza nem térítendő állami ingyenes támogatás!

(Nyugdíjbiztosítására a befizetett díj 20%-ával megegyező, maximum évi 130 ezer forintot az állam minden év végén hozzá tesz az szja-ból a megtakarításához)

Tegyél magadért! Kérj ingyenes konzultációt és mi személyre szabott ajánlattal segítünk meghozni a megfelelő döntést.

A magyarok hetven százaléka arra számít, hogy nem lesz elég a megélhetéshez az állami nyugdíja. A megkérdezettek mintegy 30 százaléka arra számít, hogy csak 70 éves kora felett mehet majd nyugdíjba, a többség azonban 65-70 éves kora között tervez visszavonulni, ebben óriási segítség a nyugdíjcélú megtakarítás.

Ahhoz, hogy meglévő életszínvonala idős korában se romoljon, átlag 19,8 millió forint megtakarításra lenne szükség a megkérdezettek szerint.

Ne gondold, hogy attól, hogy eléred a nyugdíj korhatárt, mindjárt kevesebbet fogsz költeni.

Ha jó az egészséged, szeretnéd a megnövekedett szabadidődet értelmesen és kellemesen tölteni, hiszen végre lesz időd utazni, aktívan pihenni, szórakozni.

Ellenkező esetben viszont épp az egészséged helyreállítása vagy akár csak fenntartása növeli meg a kiadásaidat. De biztosan szeretnéd majd gyermekeidet, unokáidat is segíteni, meghívni egy-egy vasárnapi ebédre, megajándékozni őket...