BHB - teljeskörű ügyintézés, levesszük a válláról a fölösleges terheket.

Vajon mennyi esélye van annak, hogy a biztosító ügyintézője azt mondja, fáradjon át egy másik biztosítóba, mert ott kedvezőbb a biztosítást kaphat?
Valószínűleg ez nem fordulhat elő, ha az ügyintéző nem szeretné elveszíteni az állását. Egy alkusz viszont abban érdekelt, hogy Önnek minél több pénzt megspóroljon a biztosításain, minél kedvezőbb feltételeket harcoljon ki.

Ha önnek bármilyen biztosításra van szüksége, akkor ma Magyarországon rendkívül széles kínálatban válogathat. Több mint 20 biztosító található rengeteg fajta konstrukcióval. Ezt mind végig járni és minden biztosító minden termékét végig tanulmányozni rengeteg idő lenne.

Garancia:
Mivel több, mint 20 biztosító termékei megtalálhatóak nálunk, így felajánljuk, hogy hozza el hozzánk a legjobb ajánlatot, amit kapott és mi ingyen megnézzük, hogy az e a legjobb, legkedvezőbb és amennyiben nem tudunk jobbat ajánlani, úgy ingyen, munkadíj felszámítása nélkül elintézzük Ön helyett a biztosítást.

Kényelem:

Önnek nem kell mennie sehova intézünk Ön helyet mindent. Ön otthonról kényelmesen a foteléből telefonon keresztül intézhet mindent. Kollégáink mindenben az Ön rendelkezésére állnak.