BHB - Ingyenes  megtakarítás 

Kérjen ingyenes konzultációt

A magyarok hetven százaléka arra számít, hogy nem lesz elég a megélhetéshez az állami nyugdíja. A megkérdezettek mintegy 30 százaléka arra számít, hogy csak 70 éves kora felett mehet majd nyugdíjba, a többség azonban 65-70 éves kora között tervez visszavonulni.

Ahhoz, hogy meglévő életszínvonala idős korában se romoljon, átlag 19,8 millió forint megtakarításra lenne szükség a megkérdezettek szerint. Ne gondold, hogy attól, hogy eléred a nyugdíjkorhatárt, mindjárt kevesebbet fogsz költeni. 

Ha jó az egészséged, szeretnéd a megnövekedett szabadidődet értelmesen és kellemesen tölteni, hiszen végre lesz időd utazni, aktívan pihenni, szórakozni. Ellenkező esetben viszont épp az egészséged helyreállítása vagy akár csak fenntartása növeli meg a kiadásaidat. De biztosan szeretnéd majd gyermekeidet, unokáidat is segíteni, meghívni egy-egy vasárnapi ebédre, megajándékozni őket...

A mai fiatal és középkorú dolgozók rosszabb, lényegesen rosszabb feltételekkel mehetnek majd nyugdíjba, mint a most nyugdíjba vonulók. Ezt csak öngondoskodással tudod elkerülni, aminek az egyik legjobb megoldása a nyugdíjbiztosítás. 

Hosszú lenne kifejteni, de a várható életkor növekedése, a kevés gyerek születése, a munkaerő kivándorlása mind abba az irányba mutat, hogy egyre kevesebb aktív dolgozó fog eltartani egyre több nyugdíjast. Tegyél magadért! Kérj ingyenes konzultációt és mi személyre szabott ajánlattal segítünk meghozni a megfelelő döntést.