BHB - Gyermek jövő

Kérjen Ingyenes konzultációt személyre szabott ajánlatért!

Sajnos mai világunkban minden pénzbe kerül és bizony nem egyenlők az esélyek

Még ha csak a legalapvetőbb dolgokat is nézzük, hiába tanul jól gyermekünk, bizonyos iskolákba csak fizetősen lehet bejutni, illetve a továbbtanulása alatti megélhetési kiadásait (albérlet, étkezés, rezsi, tankönyvek, stb.) is elő kell teremteni valahonnan. Ha esetleg lakást szeretne majd vásárolni magának, ahhoz a mai árak mellett szintén óriási segítséget jelent, ha van valamiféle kezdőtőkéje gyermekünknek és nem neki kell 10-15 éven keresztül összekuporgatni már az önerőt is az első lakásához. A Gyermek jövője nagyban változik, ha egy stabil háttérrel tudja kezdeni az életét. 

Számos kutatás támasztja alá, hogy azok a gyermekek, akik életkezdésükhöz anyagi támogatást kaptak szüleiktől, jelentősen nagyobb előnnyel indulnak az életben és sikeresebben tudják életüket felépíteni. Azok a gyermekek viszont, akik hasonló támogatást nem kaptak, sokkal nehezebb helyzetben vannak és kisebb az esélyük a továbbtanulásra. Sok esetben teljesen elvesznek már fiatal korukban a napi megélhetésért folyó küzdelemben.

A rengeteg elérhető gyermek előtakarékosság közül, magasan kiemelkedik a Prémium Gyermek jövő Program. Ugyanis az általános megtakarítási formákhoz képest a kiemelkedő hozam mellet, életbiztosítással van védve, így a gyermeke jövője hosszútávon biztosítva van. Amikor gyermeket vállalunk mindannyian azt szeretnénk, hogy a gyermekünknek jobb élete legyen, mint nekünk. Minden szinten, így persze anyagilag is. Szerencsére sokunkban ez nem csak egy vágy marad, hanem tesznek is ezért. A gyermek megtakarításnak nagyon fontos és hangsúlyos szerepet kell adjunk a házi költségvetésben, mutatjuk is, hogy miért.

Egy program, két megoldás.

A Prémium Gyermek jövő Program két megoldást is kínál gyermekei biztonságos jövőjéhez, és álmaik megvalósításához:

Miért jó, mint gyermek megtakarítási program?

A család elképzeléseinek megfelelő időpontokban anyagi segítséget tud nyújtani a távolabbi célok megvalósításához. Tartam közben is hozzá lehet férni a szerződésben összegyűjtött gyerek megtakarítás egy részéhez, így egy szerződéssel több gyermek, illetve több cél is támogatható. A szülőknek, vagy akár a nagyszülőknek lehetősége van eseti díjakat elhelyezni a szerződésen, hogy váratlan helyzetekben is rendelkezésre állhasson egy nagyobb összeg vagy, hogy ezzel is növekedjék a kitűzött célra szánt gyermek megtakarítása. Különböző kockázati szintű eszközalapból lehet választani, amelyekből a család kockázatvállalásának megfelelő befektetési portfólió szabadon állítható össze. Lehetőség van eszközalapok között bármikor átváltani vagy átirányítani.

Miért jó, mint gyermek biztosítás?

A szülők együtt döntik el, hogy kiről kívánnak biztosítási védelemmel gondoskodni, valamint, hogy kit és mikor szeretnének a biztosításból anyagilag támogatni. A család minden tagja, azaz mindkét szülő és a gyermekek biztosítási védelemben részesülhetnek. Egy szerződésen belül lehet az anyának és az apának eltérő biztosítási összegű és szolgáltatású biztosítási védelme. Két együtt biztosított gyermek után, minden további gyerekre az összeállított baleset biztosítási csomag díja ingyenes. Ha új gyerek érkezik a családba, a tartam alatt bármikor lehetőség van a szerződésbe őt is beléptetni. Hirtelen, váratlan tragédia esetén - az életbiztosítási szolgáltatásnak köszönhetően - azonnali készpénz segítség a családnak. A díjátvállalás biztosítás választásával akár bármelyik szülő halála esetén díjmentessé válik és fennmarad a szerződés, ezzel biztosítva, hogy a kitűzött cél minden körülmények között megvalósulhasson. Bónusz! Amennyiben Ön 15 éven keresztül végigviszi gyermeke részére a megtakarítási programot, azt prémium bónusszal jutalmazzuk kitartásáért. A szerződéskötéskor vállalt első éves díj 50 %-ának megfelelő mértékű bónusz két részletben, először a 10., majd a 15. év után kamatokkal növelten jóváírásra kerül az Ön számláján.

Családi megtakarítás, ami segít biztosítani gyermeke jövőjének legfontosabb állomásait. Szülőként gyereke biztonsága a legnagyobb érték. Biztosítsa váratlan események esetére is. Rendszeres és eseti díjas. Rugalmas megtakarítás. Vagyonarányos bónusz, kiemelkedő hozam, biztos befektetés. A gyermek előtakarékosság, hosszútávon segíti hozzá gyermekét a sikeres, boldog felnőtt élethez.

Gyermekéről gondoskodhat úgy is, hogy akár halál esetére szóló, akár megtakarítási jellegű életbiztosítási szerződést köt, és annak kedvezményezettjeként gyermekét jelöli meg. Az életbiztosítási összeg nem része a hagyatéknak, így a kifizetésre nem a közjegyző rendelkezése, hanem a biztosítás alapján kerül sor.

A banki gyerekszámla az alacsony kamat, a TBSZ a magas indulótőke miatt nem optimális. Ezek még a Babakötvénnyel és a Start-számlával is nehezen veszik fel a versenyt. Ezzel szemben a biztosítók gyermek-megtakarítási programjai hosszú évek tapasztalatai alapján a 6% feletti éves átlaghozam elérésére is képesek,

Miért választja egyre több szülő a biztosítók gyermek-megtakarítási programjait?

Mert...

  • A többi megoldáshoz képest magasabb átlaghozam érhető el vele
  • Nincs indulási díj
  • Szabad felhasználású
  • Kamatadómentes
  • Biztosítási elemekkel rendelkezik
  • Államtól független
  • Rugalmas: a gyermek 18 éves kora előtt is hozzá lehet férni
  • Szakemberek menedzselik a megtakarításba fektetett pénzt.

Ezek miatt érdemes nálunk utánanézned a biztosítók gyermek-megtakarítási programjainak. Kiemelkedő a Gyermek jövő program, ami az elmúlt években stabilan hozta 8%-os hozamot. 

Gyermekvállalás előtt áll, és szeretne többet megtudni arról, hogy milyen megtakarítási lehetőségek vannak a gyermek jövőjét biztosítandóan? Esetleg már óvodás a kicsi, és még most kíván valamit tenni azért, hogy az iskoláztatás, és a pályakezdés legalább anyagilag gördülékenyebben menjen majd? A tapasztalatok azt mutatják, hogy csak 16-18 éves korig több millió forintba kerül a gyermek felnevelése, iskoláztatása, valamint az ezzel kapcsolatos költségek finanszírozása, és akkor a főiskolai oktatásról első lakásról még nem is beszéltünk.

Napjainkban többféle gyermek előtakarékosság áll rendelkezésre, így az érdeklődők választhatnak babakötvény, lakástakarék pénztári szolgáltatások, banki gyermek megtakarítási számlák, tartós befektetési számla, vagy különféle gyermek megtakarítási programok közül. A WWW.BHB.HU tapasztalatai is azt mutatják, hogy a magas kamat, a szabad felhasználás, a testreszabhatóság és a biztonság egyaránt fontosak a gyermek előtakarékosság iránt érdeklődőknek.

De mégis mi alapján érdemes a többféle lehetőség közül választani? Minden esetben egyéni elképzelései, a félretenni kívánt összeg, vagy például az igényelhető támogatások függvényében érdemes meghozni a döntést. Ne feledje, ha előre gondolkodik, akár jelentős összeg is összegyűlhet a választott megtakarítási forma kapcsán, amivel megalapozhatja gyermeke jövőjét, elősegítheti, hogy az ő élete sikeres és boldog legyen.

A gyermekeknek szánt előtakarékossági program a leghatékonyabban megtakarítással kombinált életbiztosítással valósítható meg. Az előgondoskodásra szánt havi díj 85-90 %-a az elérhető legkedvezőbb hozamkilátásokkal kerül befektetésre, a maradék 10-15 %-ot pedig érdemes a biztosítási védelemre fordítani. Ezáltal nem csak a jövőbeni kiadások válnak előre tervezhetővé, de gyermekünk és a szülők testi épsége és egészsége is jó kezekbe kerül.

A havi díj a tartam során bármikor emelhető, illetve ezen felül eseti befizetés is eszközölhető, valamint ha a lejárat előtt merülne egy váratlan kiadás, a részleges visszavásárlással ez is könnyedén finanszírozható!

A betegségből, balesetből adódó kórházi ápolások és esetleges műtéti térítések költségeinek terhe is levehető a szülők válláról, ezen kívül egy váratlan tragédia bekövetkezése esetén a gyermek folyamatos havi járadékban is részesülhet.

A gyermek előtakarékossági szerződés kedvező hozzáférhetőségének köszönhetően az egyes felmerülő taníttatási és képzési költségek folyamatosan a szerződés megszűnése nélkül finanszírozhatóak, így a megtakarítás a gyermek életpályájának minden egyes fontosabb szakaszára finanszírozási eszközt jelenthet.

A gyermek megtakarításban gyűjtött megtakarítási összeg teljes mértékben szabad felhasználású így bármire költhető, legyen szó tandíjról, sportról, utazásról, nyelvtanfolyamról, kollégiumi díjról, albérletről, vagy akár utazásról. A biztosítási rész pedig fedezetet nyújthat halál, baleseti-halál, rokkantság, krónikus és súlyos gyermekbetegségek esetén, valamint a kórházi ellátások és az esetleges műtétek költségeit is megtéríthetik!