Adózás kezdők számára

Kata adózás 2018

Nemrég kezdtem el egy új vállalkozást és egy barátom tanácsára a Kata adózás 2018 rendelkezéseit és szabályait betartva akartam a könyvelési dolgaimat intézni. Ehhez jelenleg nem állt rendelkezésemre könyvelő, ezért igyekeztem magamtól kitanulni a csínját-bínját ennek, és eldöntöttem, hogy meg tudom ezt én magamtól is csinálni!

Kata adózás 2018 tanfolyam

Nekiveselkedtem, hogy megtanuljam az alapokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy a Kata adózás 2018 szabályaival tisztában legyek. Ehhez gondoltam nem kell nagy tehetség, a neten összeszedem a tudást hozzá. Na ez korántsem volt annyira egyszerű! Ahány oldal, annyi féle tanácsot és véleményt adott, persze egy alap információ bázis köré építve. De nem hogy nem tette tisztába a fejem, hanem sokkal nagyobb káoszt okozott. Ezért próbáltam olyan tanfolyamokat keresni, ahol ezeket meg lehetne tanulni.

Kata adózás 2018 képzés otthonról

Szerencsére itt már jobban el tudtam igazodni, mert szinte rögtön találtam egy oldalt a katasleszek.hu weboldalt, amely gyakorlatilag egy olyan oldal, ahol az Kata adózás 2018 oktatási anyagát fizetés után letölti az ember és ezek után, akkor veszi elő, és tanul belőle, amikor csak akar. És ráadásul ezt bárhol megteheti, akár otthonról, akár az irodájában, akár tömegközlekedési eszközön utazva. Miután további keresgélés után nem találtam olyan oldalt, amely szimpatikusabb lett volna, pláne ennél olcsóbb, csak 9990  forint a tanfolyam maga, ezért fizettem és letöltöttem az Kata adózás 2018 csomagot magamnak.

Elkezdtem megnézni a videókat és jegyzetelés közben jöttem rá, hogy ez az oktatási anyag zseniális. Nem sokat tudtam idáig az adóügyekről, de ez a Kata adózás 2018 anyag annyira tökéletesen van összeállítva, könyvelési szakemberek által szerkesztve és lektorálva, hogy a teljesen amatőrök is, mint én könnyedén el tudják sajátítani belőle a Kata adózás 2018 alapjait.

Az alapok amúgy teljesen egyszerűek, nem fog kelleni hozzá a későbbiek során sem könyvelő, mert aki alaposan tanulmányozza át a tananyagot és veszi a fáradtságot ahhoz, hogy ténylegesen megértse a videó tananyagokban foglaltakat, az mindent meg tud csinálni maga, szakember igénybevétele nélkül. Nekem egyébként az tetszik ebben az oktatási anyagban, hogy annyira szabados a nyelvtana, hogy az, amit valaki idáig a könyvelésről és az érthetetlen szabályozásokról és adótörvények érthetetlenségéről hallott, azt nyugodtan elfelejtheti, mert itt erről szó sincs!

A modulok is fantasztikusan vannak egymásra építve összerakva és mindenki számára teljesen érthető logikával vesézi ki a Katás adózás alapjait és „titkait”. Úgy gondolom, hogy több ilyen és ehhez hasonló oldalra lenne szükség több témában és szakterületen, hogy az emberek függetleníteni tudják magukat a néha vagyonokat elkérő „szakemberektől”. És ha ez sikerül, akkor úgy gondolom, hogy megvalósulhat tényleg az, hogy a kis- és középvállalkozások meg tudjanak állni a saját lábukon.